Sunday, 29 April 2012

happy birthday XD

happy born-day, SIS ! :))









selamat hari lahir yang ke 22, long. may Allah bless you. muahahhaa ;*
tade kek or even hadiah na kasi. tapi tengok je la secret recipe's cakes ni. hoho





terima kasih kerana sudi membaca :)

Tuesday, 17 April 2012

BENCI timeline !

ape pasal fb aku dah jadi timeline ? huh , ni sume gara-gara jari gatal aku pegi bukak fb orang yang dah bertimeline! huh! kalau tak tekan . mesti ta jadi macam tu kan! adeh . hilang sudah privacy aku yang aku simpan selama ni ?!! grrrr !







terima kasih kerana sudi membaca :)

Tuesday, 10 April 2012

secret recipe's cake ouhh~

nyumm~ nyummm~~
bila lalu restoran secret recepe. umphhh~~ bauu dy, melekatt kat hidung weh. haha
makanan dy sedap. tapi bg lidah jawa aku ni, rasa macam "biasa-biasa" je. makan situ pun bila ade duit lebih. kehkehh. baru dua kali . tu pun nasib baik kan ade orang nak belanja . ngehhh XD













btw. kek dy sangat sedapp. sedap sangat ! better korang try la. kat sini ade macam-macam perisa, dan perisa tersebut sangat sedap :))






chocolate indulgence .





nyum~~ blueberry cheese cake.








oreo cheese cake! 




and many moreeee ~~

look delicious rite ?! ouhh. kalau la dapat makan semua ni . hewwhewww ;)





terima kasih kerana sudi membaca :)

Sunday, 8 April 2012

TUMBLR

assalamualaikum....




tumblr . ape tu ? ouhh . bukan bekas tempat letak air tu la.. ni tumblr guna internet. it's like blog, boleh kate macam facebook jugak. tapi kat sini kebanyakan orang just letak gamba je. and those pictures are very-very-veryyy beautiful. sangat cantik. kalau tak percaya, g la google pape je. tapi letak tumbr kat belakang dy. macam ni...










tekan image, then akan keluar gambarr kat bawah ni. cantik kan gamba2 dy ? 











sesuai bagi orang yang sukakan seni . hihi :)
dan aku ade satu account tumblr. dan ia sudah pun bersawang.! heh





terima kasih kerana sudi membaca :)

Friday, 6 April 2012

my first doodle :)

assalamualaikum....


korang tawu ape tu DOODLE ? doodle ni macam katun , tapi kite buat sendiri . aku buat pakai paint je . na download dy punya software ke jadah tuu tadi ta dapat laa . kalau ta mesti jadi lagi cantik ; perasan !





tapi ni percubaan pertama je . aku tawu ta lawa . ehehekk . okeoke . t dah dapat bende alah yang boleh buat DOODLE dengan lebih cantik , aku try lagi . yang ni 5 minit pun dah boleh siap . dengan kepakaran faika yang bagi idea letak kaler rambut dy . tu yang nampak pelik sket katun tu . haha :D





TARAAAAA ~ ~ ~ 





cantik tak ? cantik ? tak ? ok tak ! fine =.=''






p/s : kalau nak doodle cantik, kena ada adobe photoshop ye! XD



terima kasih kerana sudi membaca :)

Tuesday, 3 April 2012

my video ...

JENG... JENG... JENG...
taraaa ~

video

terima kasih kerana sudi membaca :)